Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8528
Title: Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)
Authors: Маслійов, С. В.
Беседа, О. О.
Ревякіна, О. О.
Keywords: аграрне виробництво
сільське господарство
харчові технології
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які виконують випускну кваліфікаційну роботи зі спеціальності «Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», а також викладачів для здійснення ними керівництва випускної кваліфікаційної роботи. Основна мета цих рекомендацій полягає в методичній допомозі при підготовці випускної кваліфікаційної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, формуванні та чіткому розумінні кваліфікаційних вимог до її виконання, написання, оформлення та захисту.
Description: Маслійов С. В. Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / С. В. Маслійов, О. О. Беседа, О. О. Ревякіна. – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – 62 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8528
Appears in Collections:Маслійов Сергій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021magistr.pdf812.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.