Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійов, С. В.-
dc.contributor.authorБеседа, О. О.-
dc.contributor.authorРевякіна, О. О.-
dc.date.accessioned2021-10-14T21:08:57Z-
dc.date.available2021-10-14T21:08:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК 631.5(072)-
dc.identifier.otherББК 65.32-
dc.identifier.otherМ31-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/8528-
dc.descriptionМаслійов С. В. Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / С. В. Маслійов, О. О. Беседа, О. О. Ревякіна. – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – 62 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які виконують випускну кваліфікаційну роботи зі спеціальності «Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», а також викладачів для здійснення ними керівництва випускної кваліфікаційної роботи. Основна мета цих рекомендацій полягає в методичній допомозі при підготовці випускної кваліфікаційної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, формуванні та чіткому розумінні кваліфікаційних вимог до її виконання, написання, оформлення та захисту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectаграрне виробництвоuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Маслійов Сергій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021magistr.pdf812.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.