Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8468
Title: | Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Курило, В.С. Кашинська О. Є. Безрученков Ю. В. Мельникова О. А. |
Keywords: | кваліфікаційна робота вища освіта здобувачі вищої освіти проєктування об'єктів готельно-ресторана справа |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Series/Report no.: | |
Abstract: | У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування. Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa. |
Description: | Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/8468 |
Appears in Collections: | Курило Віталій Семенович |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.