Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8468
Title: Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Курило, В.С.
Кашинська О. Є.
Безрученков Ю. В.
Мельникова О. А.
Keywords: кваліфікаційна робота
вища освіта
здобувачі вищої освіти
проєктування об'єктів
готельно-ресторана справа
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: 
Abstract: У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування. Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa.
Description: Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8468
Appears in Collections:Курило Віталій Семенович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
05.pdf4.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.