Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8468
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курило, В.С. | |
dc.contributor.author | Кашинська О. Є. | |
dc.contributor.author | Безрученков Ю. В. | |
dc.contributor.author | Мельникова О. А. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-28T14:11:05Z | |
dc.date.available | 2021-09-28T14:11:05Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | УДК 640.4(075.8) | |
dc.identifier.other | П 79 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8468 | |
dc.description | Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування. Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ||
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | вища освіта | uk_UA |
dc.subject | здобувачі вищої освіти | uk_UA |
dc.subject | проєктування об'єктів | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторана справа | |
dc.title | Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Курило Віталій Семенович |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.