Відгуки опонентів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 253
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Відгук офіційного опонента, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Курчатової Анжеліки Віталіївни на дисертацію Зозулі Оксани Вікторівни «Формування готовності до навчально-пізнавальної діяльності майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти засобом фреймової технології», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освітиКурчатова, А. В.
2021Відгук офіційного опонента на дисертаційну роботу Войтовича Андрія Андрійовича “Диспергування структури наплавлених шарів системи Fe-Cr-B-C для підвищення їх зносостійкості”, поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.02.01 – матеріалознавствоКолесніков, В. О.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Хрикова Євгена Миколайовича на дисертаційне дослідження Бабакіної Оксани Олексіївни «Розвиток системи підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти України останньої чверті ХХ – початку ХХІ століття», представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальностями 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки та 13.00.06 – теорія і методика управління освітоюХриков, Є. М.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Кірдан Олени Леонідівни на дисертацію Бабакіної Оксани Олексіївни «Розвиток системи підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти України останньої чверті ХХ – початку ХХІ століття», представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальностями 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки та 13.00.06 – теорія і методика управління освітоюКірдан, О. Л.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Гупана Нестора Миколайовича на дисертацію Бабакіної Оксани Олексіївни "Розвиток системи підвищення кваліфікації науковопедагогічних працівників закладів вищої освіти України останньої чверті ХХ – початку ХХІ століття",представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальностями 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки та 13.00.06 – теорія і методика управління освітоюГупан, Н. М.
2021Відгук офіційного опонента на дисертацію Кабацької Олени Володимирівни "Система формування здоров’язбережувального освітнього середовища в класичних університетах", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 - теорія і методика вихованняЗеленов, Є. А.
2021Відгук на дисертаційну роботу Кабацької Олени Володимирівни "Система формування здоров’язбережувального освітнього середовища в класичних університетах", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 - теорія і методика вихованняТрубавіна, І. М.
2021Відгук офіційного опонента про дисертацію Кабацької Олени Володимирівни "Система формування здоров’язбережувального освітнього середовища в класичних університетах", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 - теорія і методика вихованняОмельченко, С.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Бельмаз Ярослави Миколаївни на дисертацію Кокнової Тетяни Анатоліївни "Теорія і практика формування лінгвометодичної компетентності майбутніх викладачів іноземних мов у процесі фахової підготовки", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освіти 01 Освіта/ПедагогікаБельмаз, Я. М.
2021Відгук на дисертацію Пікалової Валентини Валеріївни "Використання пакету GeoGebra як інструмента реалізації концепції STEM-освіти у процесі підготовки майбутніх учителів математики" на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 – "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті"Власенко, К. В.
2021Відгук офіційного опонента Алєксєєнко Тетяни Федорівни, доктора педагогічних наук, старшого наукового співробітника, завідувача лабораторії соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України на дисертаційне дослідження та автореферат Кальченко Лариси Володимирівни «Теорія і практика превенції соціального сирітства в умовах територіальної громади міста», представлену до захисту на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаАлєксєєнко, Т. Ф.
2021Відгук на дисертацію Пікалової Валентини Валеріївни "Використання пакету GeoGebra як інструмента реалізації концепції STEM-освіти у процесі підготовки майбутніх учителів математики" на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освітіФедоренко, О. Г.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Омельченко Світлани Олександрівни на дисертацію та автореферат Кальченко Лариси Володимирівни " Теорія і практика превенції соціального сирітства в умовах територіальної громади міста", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаОмельченко, С. О.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Чернецької Юлії Іванівни на дисертацію та автореферат Кальченко Лариси Володимирівни " Теорія і практика превенції соціального сирітства в умовах територіальної громади міста", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаЧернецька, Ю. І.
2021Відгук офіційного опонента академіка НАПН України, доктора педагогічних наук, професора Шевченко Галини Павлівни на дисертаційне дослідження Юнди Вікторії Вікторівни "Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до роботи з дитячим хором" подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиШевченко, Г. П.
2021Відгук офіційного опонента на дисертацію Пономаревої Надії Сергіївни "Комп’ютерно-орієнтована методична система навчання інформатичних дисциплін майбутніх учителів математики" представлену на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освітіФедоренко, О. Г.
2021Відгук офіційного опонента на дисертаційне дослідження Пономарьової Надії Сергіївни «Комп’ютерно-орієнтована методична система навчання інформатичних дисциплін майбутніх учителів математики», продане на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті в спеціалізовану вчену раду Д 29.053.01 Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»Власенко, К. В.
2021Вiдгук офiцiйного опонента, доктора педагогiчних наук, професора Хижняк Інни Анатоліївни на дисертацію та автореферат Кокнової Тетяни Анатоліївни "Теорія і практика формування лінгвометодичної компетентності майбутніх викладачів іноземних мов у процесі фахової підготовки" представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освіти 01 Освіта/ПедагогікаХижняк, І. А.
2021Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, доцента Олійник Тетяни Іванівни на дисертаційну роботу Юнди Вікторії Вікторівни "Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до роботи з дитячим хором", подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освітиОлійник, Т. І.
2021Вiдгук офiцiйного опонента, доктора педагогiчних наук, професора Волкової Наталії Павлівни на дисертаційне дослідження Кокнової Тетяни Анатоліївни "Теорія і практика формування лінгвометодичної компетентності майбутніх викладачів іноземних мов у процесі фахової підготовки" поданої на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 - теорія і методика професійної освіти 01 Освіта/ПедагогікаВолкова, Н. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 253