Відгуки опонентів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 253
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та методики початкового навчання Педагогічного Факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Матвієнко Олени Валеріївни на дисертацію Янь Лі на тему «Формування полікультурної компетентності майбутніх вчителів музичного мистецтва у ЗВО України та Китаю», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта.Матвієнко, О. В.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Набоки Ольги Георгіївни на дисертацію Чжоу Сюйліня на тему «Підготовка майбутніх менеджерів з персоналу до використання технологій корпоративного навчання», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта (за спеціалізаціями).Набока, О. Г.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди Ткачової Наталії Олександрівни на дисертацію Чжоу Сюйліня на тему «Підготовка майбутніх менеджерів з персоналу до використання технологій корпоративного навчання», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта (за спеціалізаціями).Ткачова, Н. О.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» Бескорсої Олени Сергіївни на дисертацію Морозової Маргарити Вячеславівни на тему «Формування інтерактивної компетентності майбутніх учителів іноземної мови засобами суб’єкт-суб’єктної взаємодії», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта.Бескорса, О. С.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та методики початкового навчання, Педагогічного Факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Матвієнко Олени Валеріївни на дисертацію Морозової Маргарити Вячеславівни на тему «Формування інтерактивної компетентності майбутніх учителів іноземної мови засобами суб’єкт-суб’єктної взаємодії», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта.Матвієнко, О. В.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та методики початкового навчання, Педагогічного Факультету Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Матвієнко Олени Валеріївни на дисертацію Ляшенко Катерини Іванівни на тему «Формування інноваційної компетентності в процесі підготовки майбутнього вчителя початкових класів у педагогічному коледжі», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні наукиМатвієнко, О. В.
2022Відгук офіційного опонента - кандидата педагогічних наук, доцента Прокопенко Альони Олександрівни на дисертацію Ісаєва Магомеда Ахмедовича на тему «Управління якістю підготовки майбутніх фахівців фінансово-економічного профілю в університетах", подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні науки.Прокопенко, А. О.
2022Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Сорочан Тамари Михайлівни на дисертацію Ісаєва Магомеда Ахмедовича на тему «Управління якістю підготовки майбутніх фахівців фінансово-економічного профілю в університетах", подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні наукиСорочан, Т. М.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора ОМЕЛЬЧЕНКО СВІТЛАНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на дисертацію та автореферат Юрків Ярослави Ігорівни „Теорія і практика професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів та соціальних працівників до роботи із вразливими категоріями населення”, представлених на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаОмельченко, С. О.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Романовської Людмили Іванівни на дисертацію та автореферат Юрків Ярослави Ігорівни „Теорія і практика професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів та соціальних працівників до роботи із вразливими категоріями населення”, представлені на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаРомановська, Л. І.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Слозанської Ганни Іванівни про дисертаційну роботу та автореферат Юрків Ярослави Ігорівни «Теорія і практика професійної підготовки майбутніх соціальних педагогів та соціальних працівників до роботи із вразливими категоріями населення», представлених на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 – соціальна педагогікаСлозанська, Г. І.
2021Відгук офіційного опонента про дисертаційну роботу Кін Олени Миколаївни "Система формування національної самосвідомості студентської молоді в процесі громадської діяльності", подану до захисту на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 - теорія та методика викладанняКуліш, С. М.
2021Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора Пономарьової Галини Федорівни на дисертаційне дослідження Бутенко Людмили Леонідівни "Методологізація загальнопедагогічної підготовки майбутніх учителів та науково-педагогічних працівників в умовах трирівневої системи вищої освіти", поданого на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиПономарьова, Г. Ф.
2021Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора Волкової Наталії Павлівни на дисертаційну роботу Бутенко Людмили Леонідівни "Методологізація загальнопедагогічної підготовки майбутніх учителів та науково-педагогічних працівників в умовах трирівневої системи вищої освіти", поданого на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиВолкова, Н. П.
2021Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України Шевченко Галини Павлівни на дисертаційну роботу Бутенко Людмили Леонідівни "Методологізація загальнопедагогічної підготовки майбутніх учителів та науково-педагогічних працівників в умовах трирівневої системи вищої освіти", поданого на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиШевченко, Г. П.
2021Відгук офіційного опонента – доктора педагогічних наук, професора Петренко Оксани Борисівни на дисертаційне дослідження Кін Олени Миколаївни «Система формування національної самосвідомості студентської молоді в процесі громадської діяльності», представлене на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 – теорія та методика вихованняПетренко, О. Б.
2021Відгук офіційного опонента на дисертаційне дослідження Кін О. М. "Система формування національної самосвідомості студентської молоді в процесі громадської діяльності", представлене на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 - теорія та методика викладанняМоскальова, Л. Ю.
2021Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, професора Борисенко Катерини Борисівни на дисертацію Чалої Ольги Василівни «Формування краєзнавчої компетентності майбутніх географів у процесі фахової підготовки» подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук (спеціальність 13.00.04 - Теорія і методика професійної освіти)Борисенко, К. Б.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Браславської Оксани Володимирівни на дисертацію Чалої Ольги Василівни на тему: Формування краєзнавчої компетентності майбутніх географів у процесі фахової підготовки» поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 «Теорія і методика професійної освіти» 01 «Освіта / Педагогіка»Браславська, О. В.
2021Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора Зданевич Лариси Володимирівни на дисертаційну роботу Зозулі Оксани Вікторівни «Формування готовності до навчально-пізнавальної діяльності майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти засобом фреймової технології» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освітиЗданевич, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 253