Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8161
Title: Педагогічний консалтинг як фактор оптимізації освітнього процесу закладу вищої освіти в умовах інформаційного суспільства
Authors: Максимовська, Н.О.
Keywords: педагогічний консалтинг
інформаційне суспільство
заклад вищої освіти
студентська молодь
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розглядається консалтингова діяльність як один з механізмів вдосконалення освітнього процесу вищого навчального закладу, який в умовах інформаційно-глобалізаційних трансформацій сприяє оптимізації педагогічного процесу. Консалтинг розуміється як вид інтелектуальної діяльності, основне завдання якої полягає в аналізі, обгрунтуванні перспектив розвитку і використанні інновацій в певній сфері життєдіяльності. Діалектика педагогічного консалтингу в освіті виявляється у здійсненні послуг консалтингового характеру різним організаціям та групам населення, водночас педагогічні працівники освітньої сфери можуть бути споживачами консалтингу у галузі професійного зростання та особистісного розвитку.
Description: Максимовська Н. О. Педагогічний консалтинг як фактор оптимізації освітнього процесу закладу вищої освіти в умовах інформаційного суспільства / Н.О.Максимовська // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2016. - № 6 (303), жовтень. - Ч. 1. – С.79-86.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8161
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf212.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.