Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезрученков, Ю. В.-
dc.date.accessioned2021-04-29T20:49:19Z-
dc.date.available2021-04-29T20:49:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7828-
dc.descriptionБезрученков Ю. В. Порівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та України / Ю. В. Безрученков // Підприємництво, торгівля : теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практич. конф. (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2020. – С. 74-77.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Безрученков Юрій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020-2.pdf498.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.