Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/7827
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безрученков, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T20:35:54Z | - |
dc.date.available | 2021-04-29T20:35:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | УДК 378.147.016:640.4 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7827 | - |
dc.description | Безрученков Ю. В. Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчання / Ю. В. Безрученков // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : Зб. наук. праць. - 2020. - № 68. - С. 69-79. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проблема підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства засобами дистанційних технологій полягає в невідповідності системи сучасної освіти викликам цифрової економіки, якій потрібні грамотні фахівці, здатні користуватися мобільними пристроями, орієнтуватися у величезному потоці інформації з метою структурувати, аналізувати і вибирати необхідну. Навчання із застосуванням дистанційних освітніх технологій у межах дистанційної освіти в контексті особистісно-орієнтованого підходу видається можливим вирішенням цієї проблеми. Метою дослідження є виявлення найефективнішого підходу при підготовці фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах необхідності залучення технологій дистанційного навчання. Особистісно-орієнтований підхід вважається домінуючою парадигмою сучасної освіти, в процесі якого взаємодія суб’єктів навчання направлена на професійне зростання майбутніх фахівців. Нові підходи до навчання вимагають і наявності викладачів нового покоління, які володіють методиками особистісно-орієнтованого підходу, з одного боку, і здатних та готових до використання дистанційних технологій та розробки інтерактивних навчальних матеріалів – з іншого. У зв’язку з цим доцільною видається спеціальна підготовка / перепідготовка / підвищення кваліфікації викладачів ЗВО. У дослідженні широко застосовуються методи особистісного підходу та антропологічного підходу. Виділено проблеми, які вирішуються студентами та викладачами в дистанційному навчанні при підготовці фахівців готельно-ресторанного господарства. Показано, що ефективність дистанційного навчання визначається використанням педагогічних технологій, які лежать в основі дистанційних курсів, і дає реальну можливість отримати освіту або поліпшити свої знання з певних предметів за допомогою найпрогресивніших педагогічних методів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | майбутні фахівці | uk_UA |
dc.subject | дистанційне навчання | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Безрученков Юрій Володимирович |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.