Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезрученков, Ю. В.-
dc.date.accessioned2021-04-29T20:35:54Z-
dc.date.available2021-04-29T20:35:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 378.147.016:640.4-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7827-
dc.descriptionБезрученков Ю. В. Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчання / Ю. В. Безрученков // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : Зб. наук. праць. - 2020. - № 68. - С. 69-79.uk_UA
dc.description.abstractПроблема підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства засобами дистанційних технологій полягає в невідповідності системи сучасної освіти викликам цифрової економіки, якій потрібні грамотні фахівці, здатні користуватися мобільними пристроями, орієнтуватися у величезному потоці інформації з метою структурувати, аналізувати і вибирати необхідну. Навчання із застосуванням дистанційних освітніх технологій у межах дистанційної освіти в контексті особистісно-орієнтованого підходу видається можливим вирішенням цієї проблеми. Метою дослідження є виявлення найефективнішого підходу при підготовці фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах необхідності залучення технологій дистанційного навчання. Особистісно-орієнтований підхід вважається домінуючою парадигмою сучасної освіти, в процесі якого взаємодія суб’єктів навчання направлена на професійне зростання майбутніх фахівців. Нові підходи до навчання вимагають і наявності викладачів нового покоління, які володіють методиками особистісно-орієнтованого підходу, з одного боку, і здатних та готових до використання дистанційних технологій та розробки інтерактивних навчальних матеріалів – з іншого. У зв’язку з цим доцільною видається спеціальна підготовка / перепідготовка / підвищення кваліфікації викладачів ЗВО. У дослідженні широко застосовуються методи особистісного підходу та антропологічного підходу. Виділено проблеми, які вирішуються студентами та викладачами в дистанційному навчанні при підготовці фахівців готельно-ресторанного господарства. Показано, що ефективність дистанційного навчання визначається використанням педагогічних технологій, які лежать в основі дистанційних курсів, і дає реальну можливість отримати освіту або поліпшити свої знання з певних предметів за допомогою найпрогресивніших педагогічних методів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівціuk_UA
dc.subjectдистанційне навчанняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleПрофесійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Безрученков Юрій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.pdf444.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.