Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7791
Title: Мікробіологія
Other Titles: Методичні рекомендації
Authors: Бондаренко, О. В.
Боярчук, О. Д.
Keywords: мікробіологія
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації складені згідно з програмою курсу. Включають в себе теоретичну та практичну частини, в яких розкриваються основні властивості товарів із борошна, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Методичні рекомендації допоможуть оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів із борошна. Методичні рекомендації адресуються студентам спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа»
Description: Бондаренко О. В. Мікробіологія : метод.рекоменд до вик. практ. робіт. / О. В. Бондаренко, О. Д. Боярчук. - Старобільськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 49 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7791
Appears in Collections:Бондаренко Ольга Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mikrobioi;ogia.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.