Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/7791
Title: | Мікробіологія |
Other Titles: | Методичні рекомендації |
Authors: | Бондаренко, О. В. Боярчук, О. Д. |
Keywords: | мікробіологія |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Методичні рекомендації складені згідно з програмою курсу. Включають в себе теоретичну та практичну частини, в яких розкриваються основні властивості товарів із борошна, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Методичні рекомендації допоможуть оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів із борошна. Методичні рекомендації адресуються студентам спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа» |
Description: | Бондаренко О. В. Мікробіологія : метод.рекоменд до вик. практ. робіт. / О. В. Бондаренко, О. Д. Боярчук. - Старобільськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 49 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/7791 |
Appears in Collections: | Бондаренко Ольга Володимирівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mikrobioi;ogia.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.