Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, О. В.-
dc.contributor.authorБоярчук, О. Д.-
dc.date.accessioned2021-04-23T20:39:42Z-
dc.date.available2021-04-23T20:39:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК 579.67:664-
dc.identifier.otherББК 28.4я7-
dc.identifier.otherБ 81-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7791-
dc.descriptionБондаренко О. В. Мікробіологія : метод.рекоменд до вик. практ. робіт. / О. В. Бондаренко, О. Д. Боярчук. - Старобільськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 49 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складені згідно з програмою курсу. Включають в себе теоретичну та практичну частини, в яких розкриваються основні властивості товарів із борошна, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Методичні рекомендації допоможуть оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів із борошна. Методичні рекомендації адресуються студентам спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.titleМікробіологіяuk_UA
dc.title.alternativeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Бондаренко Ольга Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mikrobioi;ogia.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.