Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезрученков, Ю. В.-
dc.date.accessioned2021-02-20T18:55:42Z-
dc.date.available2021-02-20T18:55:42Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.otherУДК [338.488.2:640.43](076.6)-
dc.identifier.otherББК 65.431.14р3-
dc.identifier.otherБ40-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7355-
dc.descriptionБезрученков Ю. В. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» : для студ. III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю. В. Безрученков ; ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. — 84 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки мають на меті надати допомогу студентам у підготовці при виконанні курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Навчально-методичне видання містить основні положення та загальні вимоги щодо змісту та правил оформлення курсових проектів, визначає етапи виконання дослідження, дає поради щодо добору та опрацювання літературних джерел, визначає методику організації виробничих та торгівельних приміщень підприємств ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів ІІІ курсу денного й заочного відділень спеціальності 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»uk_UA
dc.title.alternativeДля студентів III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно- ресторанна справа»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Безрученков Юрій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2011 metod.pdf920.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.