Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6914
Title: | Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з контролю якості на виробництві для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» першого (бакалаврського) рівня |
Authors: | Омельченко, Н. В. Дрель, В. Ф. Браїлко, А. С. |
Keywords: | підприємництво товарознавство |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Навчально-методичне видання має на меті допомогти студентам у проходженні та оформленні звітів з практики відповідно до чинних вимог. Програма та методичні рекомендації містять матеріали стосовно мети та завдання практики, її організації та керівництва, обов’язків здобувача вищої освіти-практиканта, форм і методів контролю, вимог до оформлення звіту, підведення підсумків практики, порядку і критеріїв оцінювання отриманих знань, переліку джерел посилань. Призначена для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
Description: | Омельченко Н. В. Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з контролю якості на виробництві для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» першого (бакалаврського) рівня / Н.В. Омельченко, В.Ф. Дрель, А.С. Браїлко ; ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка». Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. - 52 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6914 |
Appears in Collections: | Браїлко Анна Сергіївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_-1.pdf | 739.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.