Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6743
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМорозова, М. М.-
dc.date.accessioned2020-12-20T19:22:28Z-
dc.date.available2020-12-20T19:22:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6743-
dc.descriptionМорозова М. М. Базисні елементи в системі гарантування якості та безпечності у виробництві харчової продукції / М. М. Морозова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення (у дистанційній формі) : Міжнар. конф. присвячена 80-річчю Заслуженного діяча науки і техніки України, д. т. н., професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана (25 вересня 2020 р., м. Львів). - Львів, 2020. - С. 16-18.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectякість виробництваuk_UA
dc.titleБАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.09.20 16.pdf325.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.