Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6743
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морозова, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-20T19:22:28Z | - |
dc.date.available | 2020-12-20T19:22:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6743 | - |
dc.description | Морозова М. М. Базисні елементи в системі гарантування якості та безпечності у виробництві харчової продукції / М. М. Морозова // Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення (у дистанційній формі) : Міжнар. конф. присвячена 80-річчю Заслуженного діяча науки і техніки України, д. т. н., професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана (25 вересня 2020 р., м. Львів). - Львів, 2020. - С. 16-18. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | якість виробництва | uk_UA |
dc.title | БАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
25.09.20 16.pdf | 325.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.