Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБідаш, В. І.-
dc.contributor.authorМалигіна, В. Д.-
dc.contributor.authorСусська, М. М.-
dc.date.accessioned2020-12-17T18:59:38Z-
dc.date.available2020-12-17T18:59:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.otherУДК 637.54:637.513.8-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6696-
dc.descriptionБідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27.uk_UA
dc.description.abstractУ цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.titleФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2012 165 с..pdf235.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.