Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6171
Title: | Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості |
Authors: | Баль-Прилипко, Л.В. Морозова, М.М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка |
Description: | Баль-Прилипко Л. В. Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості / Л.В.Баль-Прилипко, М.М.Морозова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.154-156. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6171 |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.