Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6114
Title: Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей
Authors: Гребенюк, С. О.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Гребенюк С. О. Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей / С. О. Гребенюк // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року).– Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020.– С.132-135.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6114
Appears in Collections:Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.