Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГребенюк, С. О.
dc.date.accessioned2020-09-25T10:21:50Z
dc.date.available2020-09-25T10:21:50Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6114
dc.descriptionГребенюк С. О. Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей / С. О. Гребенюк // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року).– Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020.– С.132-135.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.titleАналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.