Гаврюшенко Ганна Володимирівна Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Тестовий контроль на уроках географії як універсальний метод визначення результатів навчанняГаврюшенко, Г.; Красюк, М.
2019Методичні вказівки до виконання практичних робіт з Основ економіки для студентів спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)»Гаврюшенко, Г. В.
2020Методичні підходи до викладання курсу «Краєзнавчі студії» здобувачам освітнього ступеня «магістр»Гаврюшенко, Г.
2020Конкуренті переваги України на світових ринкахГаврюшенко, Г. В.
2019Методичні підходи до вивчення атмосферного тиску, вітру, води в атмосфері у шкільному курсі географії, 6 класГаврюшенко, Г.; Кобиляцька, О.
2019Методичний супровід учнів, які беруть участь у географічних олімпіадахГаврюшенко, Г.; Зальотіна, О.
2019Характерні ознаки, види, особливості особистості обдарованих учнівГаврюшенко, Г.; Зальотіна, О.
2020Шкільний підручник географії – поле для навчанняГаврюшенко, Г.; Гавриленко, Є.
2019Методичні підходи до формування економічних компетентностей учнів під час викладання шкільного курсу географії «Україна і світове господарство» (на прикладі розділу «Вторинний сектор господарства»)Гаврюшенко, Г. В.
2021Залучення громадськості до бюджетного процесуГаврюшенко, Г.
2021Особливості формування бюджетів об’єднаних територіальних громад в умовах фінансової децентралізаціїГаврюшенко, Г. В.
2020Метод проєктів у шкільному курсі «Природознавство»Гаврюшенко, Г.; Бобильова, Л.
2021Реалізація наскрізної змістової лінії «Здоров’я і безпека» під час вивчення демографічної тематики на уроках фізичної географії у 6 та 7 класахГаврюшенко, Г.
2021Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Державне регулювання економіки та розробка сценаріїв соціально-економічного розвитку регіонів» здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 051 «Економіка»Гаврюшенко, Г. В.; Чеботарьов, В. А.
2016Методичні аспекти впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на уроках географіїГаврюшенко, Г. В.; Мельник, І. Г.
2018ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ЕКОНОМІКИ» СТУДЕНТАМ, ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ГЕОГРАФІЯ)»Гаврюшенко, Г. В.
2018МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ «ГЛОБАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИРОДНО-ЕКОНОМІЧНОГО ХАРАКТЕРУ» ПРИ ВИВЧЕННІ ГЕОГРАФІЇ В 11 КЛАСІ (ПРОФІЛЬНИЙ РІВЕНЬ)Гаврюшенко, Г.; Гальченко, Я.
2018ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ «ТУРИЗМ» У ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ РІДНОГО КРАЮ, 5 КЛАС (НА ПРИКЛАДІ м. СЛОВ’ЯНСЬК ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ)Гаврюшенко, Г.; Бєлякова, О.
2017ТВОРЧІ ТА ПРОБЛЕМНІ ЗАВДАННЯ ЯК ЗАСІБ ЗАЦІКАВЛЕННЯ УЧНІВ ГЕОГРАФІЄЮГаврюшенко, Г. В.
2018Методичні підходи до формування економічних компетентностей при викладанні розділу "Національна економіка та світове господарство" у шкільному курсі географії "Україна і світове господарство"Гаврющенко, Г. В.; Трифонова, О. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42