Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4889
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морозова, М. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-10T22:39:18Z | |
dc.date.available | 2020-02-10T22:39:18Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | УДК 378.14:33:001.891 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4889 | |
dc.description | Морозова М. М. Експериментальне дослідження з формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей в освітньому процесі ВНЗ / М. М. Морозова // Альманах науки. - 2018. - № 7 (16) липень. - С. 18-21. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті представлено результати експериментального дослідження з формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей в освітньому процесі ВНЗ. Аналіз результатів експериментального дослідження засвідчив ефективність розроблених та впроваджених в освітній процес ВНЗ педагогічних умов формування економічної компетентності студентів ВНЗ гуманітарних спеціальностей (збагачення змісту дисциплін фахової підготовки студентів гуманітарних спеціальностей темами, що відбивають сучасні економічні процеси у суспільстві; використання в освітньому процесі технологій проектного та модульного навчання з проблем економічної теорії та практики; реалізація комплексу виховних заходів з формування економічної свідомості студентів гуманітарних спеціальностей). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | економічна компетентність | uk_UA |
dc.subject | студенти | uk_UA |
dc.subject | вищі навчальні заклади | uk_UA |
dc.title | ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ З ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВНЗ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018 – 2018. – № 7(16)..pdf | 606.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.