Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.date.accessioned2019-10-08T20:51:41Z-
dc.date.available2019-10-08T20:51:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherУДК [378.091.33-027.22:664](076)-
dc.identifier.otherББК 36 р 3-
dc.identifier.otherC32-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4088-
dc.descriptionМетодичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.titleМЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИuk_UA
dc.title.alternativeДля студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MetodVkazivkiDoPraktiki.pdf406.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.