Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4051
Title: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології»
Authors: Гіренко, Н. І.
Keywords: професійна освіта
харчові технології
Issue Date: 2019
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У методичних вказівках наведено алгоритм виконання курсового проекту з дисципліни „Курсовий проект з технології і процесів галузі”. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення курсового проекту; наведено обов’язки студентів та керівників курсового проекту, процедуру захисту курсового проекту та критерії оцінювання, наведено приклади тем курсових проектів та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за спец. 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання.
Description: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології» / Н.І. Гіренко ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 18 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4051
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MetodHarchovi.pdf545.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.