Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.date.accessioned2019-09-28T12:16:14Z-
dc.date.available2019-09-28T12:16:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherУДК [664:66-5:66-7]-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4051-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології» / Н.І. Гіренко ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 18 с.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних вказівках наведено алгоритм виконання курсового проекту з дисципліни „Курсовий проект з технології і процесів галузі”. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення курсового проекту; наведено обов’язки студентів та керівників курсового проекту, процедуру захисту курсового проекту та критерії оцінювання, наведено приклади тем курсових проектів та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за спец. 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MetodHarchovi.pdf545.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.