Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3317
Title: Дуальна освіта як інтеграція науково-теоретичної та професійно-практичної підготовки фахівців у закладі вищої освіти.
Other Titles: Дуальна освіта як інтеграція науково-теоретичної та професійно-практичної підготовки фахівців у закладі вищої освіти.
Дуальное образование как интеграция научно-теоретической и профессионально-практической подготовки специалистов в учреждении высшего образования
Dual Education as an Integration of the Scientific-Theoretical and Vocational-Practical Training of Specialists at a Higher Education Institution
Authors: Дрель, В. Ф
Володавчик, В. С.
Сєногонова, Л. І.
Сеногонова, Л. И.
Drell, V.
Senogonova, L.
Volodadzhik, V.
Keywords: дуальна освіта
компетентність
професійно- технічна освіта
Issue Date: Mar-2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: Педагогічні науки;
Abstract: У статті основну увагу приділено визначення поняття дуальна освіта як інтеграція науково-теоретичної та професійно-практичної підготовки фахівців. Дуальна освіта поки що не знайшла достатнього розвитку в системі вищої освіти та наукових дослідженнях. Це пояснюється тим, що її впровадження на державному рівні розпочалося із закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які не мають досвіду здійснення наукових досліджень та розповсюдження їх результатів, а також зниження ефективності організації та проведення практик для студентів у реальних умовах діяльності підприємств через їх економічну нестабільність; невелике бажання підприємств співпрацювати з освітніми закладами, брати участь у підготовці молодих фахівців; зниження фінансових можливостей закладів освіти для організації належного контролю і консультацій з боку викладачів- керівників практик; постійне відставання рівня підготовки викладачів від темпів науково-технічного прогресу тощо.
Description: Дрель В. Ф., Сєногонова Л. І., Володавчик В. С. Дуальна освіта як інтеграція науково-теоретичної та професійно-практичної підготовки фахівців у закладі вищої освіти / В.Ф. Дрель, Л.І. Сєногонова, В.С. Володавчик // Вісник ЛНУ імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2018 № 1 (315). - ч. 2. - С. 66-73.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3317
ISSN: УДК 318.02
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf252.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.