Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2628
Title: Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки
Authors: Піцул, К. С.
Keywords: готельна справа
ресторанна справа
професійна підготовка
майбутні фахівці
професійна діяльність
Issue Date: 2016
Abstract: У статті аналізується визначення понять «моделювання» та «модель», окреслено основні принципи та етапи побудови наукової моделі. Автором запропоновано структурну модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки, а також детально розглянуто кожен з блоків моделі: цільовий, змістовнотехнологічний, оцінний та результативний. Визначено мету, завдання, наукові підходи, принципи, компоненти, форми та умови реалізації розробленої моделі.
Description: Піцул К. С. Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки / К. С. Піцул // Вісник Дніпропетровського університету імені Альтфреда Нобеля : Педагогіка і психологія. - 2016. - № 1 (11). - С. 310-317.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2628
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vduep-2016-1-54.pdf312.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.