Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2628
Title: | Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки |
Authors: | Піцул, К. С. |
Keywords: | готельна справа ресторанна справа професійна підготовка майбутні фахівці професійна діяльність |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | У статті аналізується визначення понять «моделювання» та «модель», окреслено основні принципи та етапи побудови наукової моделі. Автором запропоновано структурну модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки, а також детально розглянуто кожен з блоків моделі: цільовий, змістовнотехнологічний, оцінний та результативний. Визначено мету, завдання, наукові підходи, принципи, компоненти, форми та умови реалізації розробленої моделі. |
Description: | Піцул К. С. Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки / К. С. Піцул // Вісник Дніпропетровського університету імені Альтфреда Нобеля : Педагогіка і психологія. - 2016. - № 1 (11). - С. 310-317. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2628 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vduep-2016-1-54.pdf | 312.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.