Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПіцул, К. С.-
dc.date.accessioned2018-05-13T09:50:09Z-
dc.date.available2018-05-13T09:50:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherУДК 377.169.3-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2628-
dc.descriptionПіцул К. С. Модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки / К. С. Піцул // Вісник Дніпропетровського університету імені Альтфреда Нобеля : Педагогіка і психологія. - 2016. - № 1 (11). - С. 310-317.uk_UA
dc.description.abstractУ статті аналізується визначення понять «моделювання» та «модель», окреслено основні принципи та етапи побудови наукової моделі. Автором запропоновано структурну модель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовки, а також детально розглянуто кожен з блоків моделі: цільовий, змістовнотехнологічний, оцінний та результативний. Визначено мету, завдання, наукові підходи, принципи, компоненти, форми та умови реалізації розробленої моделі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectготельна справаuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівціuk_UA
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk_UA
dc.titleМодель формування готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи в результаті професійної підготовкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vduep-2016-1-54.pdf312.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.