Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2603
Title: Методичні рекомендації для практичного вивчення курсу «Вступ до мовознавства» для студентів закладів вищої освіти
Authors: Вєрємєєва, М. В.
Keywords: мовознавство
Issue Date: 2018
Abstract: Методичні рекомендації для практичного вивчення курсу «Вступ до мовознавства» містять плани практичних занять та рекомендовану літературу для підготовки до них, матеріали до самостійної роботи студентів, завдання для самоконтролю та глосарій. У методичних рекомендаціях розглянуто практичний аспект дисципліни «Вступ до мовознавства», який побудований на ідеї формування в студентів наукового розуміння сутності мови як суспільного явища, розв’язання основних проблем мовознавства, розуміння базових понять і термінів та застосування отриманих знань у процесі практичного аналізу мовного матеріалу. Методичні рекомендації для практичного використання курсу «Вступ до мовознавства» рекомендовано для студентів закладів вищої освіти.
Description: Вєрємєєва М. В. Методичні рекомендації для практичного вивчення курсу «Вступ до мовознавства» для студентів закладів вищої освіти / Маргарита Вячеславівна Вєрємєєва ; ДЗ «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Полтава : Вид-во ПУЕТ, 2018. – 68 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2603
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2Veremeeva.pdf653.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.