Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2547
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.date.accessioned2018-04-15T21:27:02Z-
dc.date.available2018-04-15T21:27:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherУДК 637.1:66.022.39-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2547-
dc.descriptionКрамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85.uk_UA
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleДослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzennia.pdf435.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.