Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2547
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-15T21:27:02Z | - |
dc.date.available | 2018-04-15T21:27:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.other | УДК 637.1:66.022.39 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2547 | - |
dc.description | Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Doslidzennia.pdf | 435.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.