Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.date.accessioned2018-04-15T21:07:18Z-
dc.date.available2018-04-15T21:07:18Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2546-
dc.descriptionГіренко Н. І. Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : Тези доповідей Всеукр. наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 309.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтезиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчова індустріяuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.titleПерспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektivi.pdf238.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.