Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorКірєєва, О. І.-
dc.date.accessioned2018-03-20T07:38:10Z-
dc.date.available2018-03-20T07:38:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2432-
dc.descriptionПат. 78506 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком / Г. В.Дейниченко, Д. П. Крамаренко, О. І. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201209361 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився після обсмаження, змішування обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею, пропускання крізь м'ясорубку з дрібною решіткою, заправення фаршу білим соусом, сіллю кухонною, перцем чорним меленим, дрібно нарізаною зеленню і ретельне перемішування. Як молочно-білковий компонент до обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею додають копрециапітат зі ксолотини. Під час перемішування фаршу як біологічного активну добавку вводять подріблену суху цистозіру. Готовий фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують або заморожують.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectпатентиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleСпосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білкомuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патент № 78506

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent.pdf5.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.