Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2177
Title: Ефективність використання електронних підручників та контролюючих програм на заняттях у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації
Authors: Брюховецька, О. А.
Keywords: електронний підручник
комп'ютерні технології
навчальний процес
вищі навчальні заклади
Issue Date: 2017
Abstract: У статті розкрито значення мультимедійних продуктів на навчальних заняттях, зокрема, контролюючих програм, електронних підручників. Одними із основних можливостей і переваг засобів мультимедіа, у разі їх застосування у навчальному процесі, визначаються: одночасне використання декількох каналів сприйняття студента в процесі навчання, за рахунок чого досягається інтеграція інформації, що доставляється різними органами чуттів; можливість симулювати складні реальні експерименти; візуалізація абстрактної інформації за рахунок динамічного представлення процесів; можливість розвинути когнітивні структури і інтерпретації студентів.
Description: Брюховецька О. А. Ефективність використання електронних підручників та контролюючих програм на заняттях у ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації / О. А. Брюховецька // Інформаційні технології – 2017: зб. тез ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих науковців – К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2017. – С. 35–37.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2177
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Briukhovetskaya.pdf128.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.