Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/10034
Title: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» |
Authors: | Гіренко, Н. І. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Видання містить рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять, контрольні запитання з кожної теми освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт». |
Description: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» / укл. Гіренко Н. І. – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – 34 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/10034 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до практичних робіт_Організація зберігання та транспортування харчової продукції.pdf | 319.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.