Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/10034
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-07T17:09:57Z | - |
dc.date.available | 2024-03-07T17:09:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.other | УДК 378.147:664.02+656.1 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10034 | - |
dc.description | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» / укл. Гіренко Н. І. – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – 34 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Видання містить рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять, контрольні запитання з кожної теми освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до практичних робіт_Організація зберігання та транспортування харчової продукції.pdf | 319.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.