Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10034
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.date.accessioned2024-03-07T17:09:57Z-
dc.date.available2024-03-07T17:09:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.otherУДК 378.147:664.02+656.1-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/10034-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт» / укл. Гіренко Н. І. – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – 34 с.uk_UA
dc.description.abstractВидання містить рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять, контрольні запитання з кожної теми освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.