dc.contributor.author |
Кирпичова, І. В. |
|
dc.contributor.author |
Могутова, В. Ф. |
|
dc.contributor.author |
Коробкова, Г. В. |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-14T21:45:15Z |
|
dc.date.available |
2022-02-14T21:45:15Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.other |
УДК 504:75 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8972 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни: «Екотрофологія» для здобувачів вищої освіти зі спеціальностей: 101 Екологія, 181- Харчові технології за освітнім рівнем «бакалавр» / Укл. : І. В. Кирпичова, В. Ф. Могутова, Г. В. Коробкова. - Старобільськ : ЛНАУ, 2019. - 51 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації спрямовані для надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни "Екотрофологія" та проведення практичних занять. В методичних рекомендації викладені практичні завдання та питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
екологія |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни: «Екотрофологія» для здобувачів вищої освіти зі спеціальностей: 101 Екологія, 181- Харчові технології за освітнім рівнем «бакалавр» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |