dc.contributor.author |
Маслійов, С. В. |
|
dc.contributor.author |
Мацай, Н. Ю. |
|
dc.contributor.author |
Маслійов, Є.С. |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-31T20:12:29Z |
|
dc.date.available |
2022-01-31T20:12:29Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.other |
УДК 631.8+633.15 |
|
dc.identifier.other |
ББК 42.112 |
|
dc.identifier.other |
М 31 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8923 |
|
dc.description |
Маслійов С. В. Вплив біопрепаратів на харчові підвиди кукурудзи : монографія /
С. В. Маслійов, Н. Ю. Мацай, Є. С. Маслійов. – Старобільськ : Вид-во ДЗ
ЛНУ імені Тараса Шевченка, 2018. - 163 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У книзі узагальнені результати багаторічних дослідів і досліджень авторів, про біологічні особливості та агротехнічні прийоми вирощування харчових підвидів кукурудзи в східній частині України. Наведено дані про можливість використання біопепаратів та мінеральних добрив при вирощуванні цукрової, розлусної і кременистої підвидів харчової кукурудзи. Розкриті методи боротьби з забур’яненістю посівів кукурудзи при використанні біопрепаратів та гербіцидів. Книга розрахована на
науковців, фахівців АПК, фермерів і широке коло читачів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.title |
Вплив біопрепаратів на харчові підвиди кукурудзи |
uk_UA |
dc.title.alternative |
монографія |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |