Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі

Show simple item record

dc.contributor.author Гуцол, А.
dc.date.accessioned 2021-10-28T20:55:59Z
dc.date.available 2021-10-28T20:55:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other УДК 796.5
dc.identifier.other ББК 75.8
dc.identifier.other Г 97
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8614
dc.description Гуцол А. Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі : навч.-метод. посіб. / укл. А. Гуцол. – Северодонецьк : ПП «Поліграф-Сервіс», 2021. – 354 с uk_UA
dc.description.abstract У посібнику розкрито теоретичні основи інновацій в туризмі, висвітлено запровадження інноваційного туристичного продукту й використання інноваційних технологій в його формуванні та обслуговуванні туристів. Надано практичні завдання та приклади тестових питань із курсу. Посібник адресовано менеджерам з туризму, співробітникам готельно-ресторанного бізнесу, студентам та магістрантам спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі uk_UA
dc.title.alternative Навчально-методичний посібник uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account