dc.contributor.author |
Гуцол, А. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-28T20:55:59Z |
|
dc.date.available |
2021-10-28T20:55:59Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК 796.5 |
|
dc.identifier.other |
ББК 75.8 |
|
dc.identifier.other |
Г 97 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8614 |
|
dc.description |
Гуцол А. Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі : навч.-метод. посіб. / укл. А. Гуцол. – Северодонецьк : ПП «Поліграф-Сервіс», 2021. – 354 с |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У посібнику розкрито теоретичні основи інновацій в туризмі, висвітлено запровадження інноваційного туристичного продукту й використання інноваційних технологій в його формуванні та обслуговуванні туристів. Надано практичні завдання та приклади тестових питань із курсу. Посібник адресовано менеджерам з туризму, співробітникам готельно-ресторанного бізнесу, студентам та магістрантам спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
туризм |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Навчально-методичний посібник |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |