| dc.contributor.author | Гуцол, А. | |
| dc.date.accessioned | 2021-10-28T20:55:59Z | |
| dc.date.available | 2021-10-28T20:55:59Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | УДК 796.5 | |
| dc.identifier.other | ББК 75.8 | |
| dc.identifier.other | Г 97 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8614 | |
| dc.description | Гуцол А. Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі : навч.-метод. посіб. / укл. А. Гуцол. – Северодонецьк : ПП «Поліграф-Сервіс», 2021. – 354 с | uk_UA |
| dc.description.abstract | У посібнику розкрито теоретичні основи інновацій в туризмі, висвітлено запровадження інноваційного туристичного продукту й використання інноваційних технологій в його формуванні та обслуговуванні туристів. Надано практичні завдання та приклади тестових питань із курсу. Посібник адресовано менеджерам з туризму, співробітникам готельно-ресторанного бізнесу, студентам та магістрантам спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | туризм | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.title | Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі | uk_UA |
| dc.title.alternative | Навчально-методичний посібник | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |