dc.contributor.author |
Безрученков, Ю. В. |
|
dc.contributor.author |
Говоруха, О. О. |
|
dc.contributor.author |
Кашинська, О. Є. |
|
dc.contributor.author |
Шехавцова, Є. О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-28T20:36:42Z |
|
dc.date.available |
2021-10-28T20:36:42Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК 378.22 :640.4(07) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8613 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи : рекомендації для студентів / Ю. В. Безрученков, О. О. Говоруха, О. Є. Кашинська, С. О. Шехавцова ; за ред. А. В. Гуцол. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 87 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до підсумкової атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |