Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)

Show simple item record

dc.contributor.author Маслійов, С. В.
dc.contributor.author Беседа, О. О.
dc.contributor.author Ревякіна, О. О.
dc.date.accessioned 2021-10-14T21:21:09Z
dc.date.available 2021-10-14T21:21:09Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other УДК 631.5(072)
dc.identifier.other ББК 65.32
dc.identifier.other М31
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8530
dc.description Маслійов С. В. Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / С. В. Маслійов, О. О. Беседа, О. О. Ревякіна. – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – 62 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які виконують випускну кваліфікаційну роботи зі спеціальності «Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», а також викладачів для здійснення ними керівництва випускної кваліфікаційної роботи. Основна мета цих рекомендацій полягає в методичній допомозі при підготовці випускної кваліфікаційної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, формуванні та чіткому розумінні кваліфікаційних вимог до її виконання, написання, оформлення та захисту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject аграрне виробництво uk_UA
dc.subject сільське господарство uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.title Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account