dc.contributor.author |
Маслійов, С. В. |
|
dc.contributor.author |
Беседа, О. О. |
|
dc.contributor.author |
Ревякіна, О. О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-14T21:16:03Z |
|
dc.date.available |
2021-10-14T21:16:03Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК 631.5(072) |
|
dc.identifier.other |
ББК 65.32 |
|
dc.identifier.other |
М31 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8529 |
|
dc.description |
Маслійов С. В. Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / С. В. Маслійов, О. О. Беседа, О. О. Ревякіна. – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – 62 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які виконують випускну кваліфікаційну роботи зі спеціальності «Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», а також викладачів для здійснення ними керівництва випускної кваліфікаційної роботи. Основна
мета цих рекомендацій полягає в методичній допомозі при підготовці випускної кваліфікаційної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, формуванні та чіткому розумінні кваліфікаційних вимог до її виконання, написання, оформлення та захисту. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
аграрне виробництво |
uk_UA |
dc.subject |
сільське господарство |
uk_UA |
dc.subject |
харчові технології |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |