dc.contributor.author |
Говоруха, О. О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-11T21:31:07Z |
|
dc.date.available |
2021-10-11T21:31:07Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8501 |
|
dc.description |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства: метод. рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Уклад. О. О. Говоруха. – Старобільськ : ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2021. – 20 с. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |