| dc.contributor.author | Говоруха, О. О. | |
| dc.date.accessioned | 2021-10-11T21:31:07Z | |
| dc.date.available | 2021-10-11T21:31:07Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8501 | |
| dc.description | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: метод. рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Уклад. О. О. Говоруха. – Старобільськ : ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2021. – 20 с. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.title | Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |