dc.contributor.author |
Безбородих, С. М. |
|
dc.contributor.author |
Кашинська, О. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-11T21:12:28Z |
|
dc.date.available |
2021-10-11T21:12:28Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК [378.091.12:005.963.5]:338.48(076) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8499 |
|
dc.description |
Безбородих С. М. Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання / С. М. Безбородих, О. Є. Кашинська ; ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2021. – 48 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Навчально-методичне видання має на меті допомогти викладачам та
здобувачам вищої освіти під час організації та проведення різних видів
практик. Методичні рекомендації містять основні положення та вимоги щодо
змісту, організації та порядку проведення практик, підведення підсумків
практики, оформлення звіту з практики, визначають порядок захисту та
оцінювання звітів. Рекомендується для викладачів та здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
туризм |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |