| dc.contributor.author | Кашинська, О.Є. | |
| dc.date.accessioned | 2021-05-14T08:45:25Z | |
| dc.date.available | 2021-05-14T08:45:25Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.other | УДК 378.147:640.412/.432 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7969 | |
| dc.description | Кашинська О.Є. Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи О.Є.Кашинська // Scientific achievements of modern society. Abstracts of the 9th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Liverpool, United Kingdom, 2020. Pp. 569 – 576. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У статті представлено алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи та запропоновано моделі розподілу часу теоретичної підготовки в закладі вищої освіти та практичного навчання на підприємстві, які можливо впровадити в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи при організації здобуття вищої освіти за дуальною формою навчання. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | дуальна форма здобуття освіти | uk_UA |
| dc.subject | фахівець готельно-ресторанної справи | uk_UA |
| dc.subject | освітня програма | uk_UA |
| dc.subject | практична підготовка | uk_UA |
| dc.subject | виробниче навчання | uk_UA |
| dc.title | Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |