Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи

Show simple item record

dc.contributor.author Кашинська, О.Є.
dc.date.accessioned 2021-05-14T08:45:25Z
dc.date.available 2021-05-14T08:45:25Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.other УДК 378.147:640.412/.432
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7969
dc.description Кашинська О.Є. Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи О.Є.Кашинська // Scientific achievements of modern society. Abstracts of the 9th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Liverpool, United Kingdom, 2020. Pp. 569 – 576. uk_UA
dc.description.abstract У статті представлено алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи та запропоновано моделі розподілу часу теоретичної підготовки в закладі вищої освіти та практичного навчання на підприємстві, які можливо впровадити в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи при організації здобуття вищої освіти за дуальною формою навчання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject дуальна форма здобуття освіти uk_UA
dc.subject фахівець готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject освітня програма uk_UA
dc.subject практична підготовка uk_UA
dc.subject виробниче навчання uk_UA
dc.title Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account