dc.contributor.author |
Кашинська, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-14T08:45:25Z |
|
dc.date.available |
2021-05-14T08:45:25Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.other |
УДК 378.147:640.412/.432 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7969 |
|
dc.description |
Кашинська О.Є. Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи О.Є.Кашинська // Scientific achievements of modern society. Abstracts of the 9th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Liverpool, United Kingdom, 2020. Pp. 569 – 576. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті представлено алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи та запропоновано моделі розподілу часу теоретичної підготовки в закладі вищої освіти та практичного навчання на підприємстві, які можливо впровадити в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи при організації здобуття вищої освіти за дуальною формою навчання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
дуальна форма здобуття освіти |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
освітня програма |
uk_UA |
dc.subject |
практична підготовка |
uk_UA |
dc.subject |
виробниче навчання |
uk_UA |
dc.title |
Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |