dc.contributor.author |
Кашинська, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-14T08:34:49Z |
|
dc.date.available |
2021-05-14T08:34:49Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7968 |
|
dc.description |
Кашинська О. Сучасні тенденції розвитку та впровадження інновацій в готельно-ресторанні підприємства в умовах пандемії COVID-19 / О. Кашинська // Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 26-27 листопада 2020 року). – Харків : Вид-во Іванченка І.С. : Харків, 2020. – С. 46 – 48. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
Безпека та гігієна |
uk_UA |
dc.subject |
безконтактні платежі |
uk_UA |
dc.subject |
автоматизація готелів та ресторанів |
uk_UA |
dc.subject |
мобільна послуга реєстрації |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні тенденції розвитку та впровадження інновацій в готельно-ресторанні підприємства в умовах пандемії COVID-19 |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |