dc.contributor.author |
Кашинська, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-14T06:37:43Z |
|
dc.date.available |
2021-05-14T06:37:43Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.other |
УДК 378.147:640.412/.432 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7962 |
|
dc.description |
Кашинська О.Є. Алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи / О.Є.Кашинська // Dynamics of the development of world science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference. Perfect Publishing. Vancouver, Canada, 2020. Pp. 437 – 444. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті представлено алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи. Даний алгоритм визначає першочергові цілі та траєкторію подальших завдань при організації здобуття вищої освіти за дуальною формою навчання та містить рекомендації щодо підготовки викладачів закладів вищої освіти до роботи з дуальною формою здобуття освіти. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
дуальна форма здобуття освіти |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець з готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
зафклади вищої освіти |
uk_UA |
dc.subject |
практична підготовка |
uk_UA |
dc.subject |
виробниче навчання |
uk_UA |
dc.title |
Алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |