dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.contributor.author | Товма, Л. Ф. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T19:47:38Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T19:47:38Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6698 | |
dc.description | Крамаренко Д.П. Дослідження впливу водоростевої добавки на стабілізацію мікроструктурного стану напівфабрикату для харчування військовослужбовців під час заморожування-розморожування / Д.П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма // «Актуальні питання розвитку та удосконалення логістичного забезпечення в Національній гвардії України : збірник тез доповідей міжвузівської наук.-практич. конф. (19 грудня 2019 року, м. Харків ). - Харків, 2019. - С. 22-25 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | військові | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |