dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л.В. | |
dc.contributor.author | Морозова, М.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-09-29T12:38:21Z | |
dc.date.available | 2020-09-29T12:38:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6172 | |
dc.description | Баль-Прилипко Л. В. Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості / Л.В.Баль-Прилипко,М.М.Морозова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.154-156. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка | uk_UA |
dc.title | Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |