Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів

Show simple item record

dc.contributor.author Баль-Прилипко, Л.
dc.contributor.author Морозова, М.
dc.date.accessioned 2020-01-31T08:08:43Z
dc.date.available 2020-01-31T08:08:43Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4821
dc.description Баль-Прилипко Л. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Баль-Прилипко Л.,Морозова М. // Продовольча індустрія АПК : наук.-практич. журн. - 2016. - № 6. - С. 15 - 19 uk_UA
dc.description.abstract У статті представлено результати визначення компонентного складу, способу нанесення покриття, що забезпечує незмінність показників якості і зменшення витрати маси та ,водночас, сприяє подовженню терміну зберігання охолодженої м’ясної продукції, зокрема м’яса курчат бройлерів та визначена його конкурентоспроможність. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject м’ясо курчат-бройлерів uk_UA
dc.subject термін зберігання uk_UA
dc.subject композиція uk_UA
dc.title Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account