dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | |
dc.contributor.author | Морозова, М. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-31T08:08:43Z | |
dc.date.available | 2020-01-31T08:08:43Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4821 | |
dc.description | Баль-Прилипко Л. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Баль-Прилипко Л.,Морозова М. // Продовольча індустрія АПК : наук.-практич. журн. - 2016. - № 6. - С. 15 - 19 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті представлено результати визначення компонентного складу, способу нанесення покриття, що забезпечує незмінність показників якості і зменшення витрати маси та ,водночас, сприяє подовженню терміну зберігання охолодженої м’ясної продукції, зокрема м’яса курчат бройлерів та визначена його конкурентоспроможність. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | м’ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | композиція | uk_UA |
dc.title | Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |