dc.contributor.author |
Баль-Прилипко, Л. |
|
dc.contributor.author |
Морозова, М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-01-31T07:50:25Z |
|
dc.date.available |
2020-01-31T07:50:25Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4820 |
|
dc.description |
Баль-Прилипко Л. Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 1-2 (38). - С.5-8. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Динамічне прискорення обігу та попиту на м’ясо курчат-бройлерів на глобальному рівні сприяли впровадженню нових технологій обробки, розширенню асортименту продукції з м’яса цього виду, а також пропозиції нових препаратів для збільшення термінів його зберігання з метою абсолютного задоволення споживачів. Птахопереробна сфера перебуває на стадії переоснащення і, як ніколи, потребує нових інноваційних рішень та стратегій розвитку з урахуванням вимог міжнародних стандартів, особливо вимог якості та безпечності. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
технічні науки; |
|
dc.subject |
якість |
uk_UA |
dc.subject |
система управління безпечністю |
uk_UA |
dc.subject |
інновації |
uk_UA |
dc.subject |
м’ясо курчат-бройлерів |
uk_UA |
dc.title |
Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |