| dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | |
| dc.contributor.author | Морозова, М. | |
| dc.date.accessioned | 2020-01-31T07:50:25Z | |
| dc.date.available | 2020-01-31T07:50:25Z | |
| dc.date.issued | 2016 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4820 | |
| dc.description | Баль-Прилипко Л. Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 1-2 (38). - С.5-8. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Динамічне прискорення обігу та попиту на м’ясо курчат-бройлерів на глобальному рівні сприяли впровадженню нових технологій обробки, розширенню асортименту продукції з м’яса цього виду, а також пропозиції нових препаратів для збільшення термінів його зберігання з метою абсолютного задоволення споживачів. Птахопереробна сфера перебуває на стадії переоснащення і, як ніколи, потребує нових інноваційних рішень та стратегій розвитку з урахуванням вимог міжнародних стандартів, особливо вимог якості та безпечності. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | технічні науки; | |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | система управління безпечністю | uk_UA |
| dc.subject | інновації | uk_UA |
| dc.subject | м’ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
| dc.title | Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |