Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів

Show simple item record

dc.contributor.author Баль-Прилипко, Л.
dc.contributor.author Морозова, М.
dc.date.accessioned 2020-01-31T07:50:25Z
dc.date.available 2020-01-31T07:50:25Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4820
dc.description Баль-Прилипко Л. Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 1-2 (38). - С.5-8. uk_UA
dc.description.abstract Динамічне прискорення обігу та попиту на м’ясо курчат-бройлерів на глобальному рівні сприяли впровадженню нових технологій обробки, розширенню асортименту продукції з м’яса цього виду, а також пропозиції нових препаратів для збільшення термінів його зберігання з метою абсолютного задоволення споживачів. Птахопереробна сфера перебуває на стадії переоснащення і, як ніколи, потребує нових інноваційних рішень та стратегій розвитку з урахуванням вимог міжнародних стандартів, особливо вимог якості та безпечності. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.relation.ispartofseries технічні науки;
dc.subject якість uk_UA
dc.subject система управління безпечністю uk_UA
dc.subject інновації uk_UA
dc.subject м’ясо курчат-бройлерів uk_UA
dc.title Система управління безпечністю у виробництві м’яса курчат-бройлерів uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account