dc.contributor.author | Сусська, М.М. | |
dc.contributor.author | Малигіна, В.Д. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T06:55:02Z | |
dc.date.available | 2020-01-30T06:55:02Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4809 | |
dc.description | Сусська М. М. Належне підґрунтя у виробництві охолодженого м’яса птиці / М. М. Суська, В. Д. Малигіна // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : зб. праць 2 Міжнар. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. - К., 2012. - Ч.1 - С. 512 - 514 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | підґрунтя | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | інфракструктура управління | uk_UA |
dc.title | Належне підґрунтя у виробництві охолодженого м’яса птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |