Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Належне підґрунтя у виробництві охолодженого м’яса птиці

Show simple item record

dc.contributor.author Сусська, М.М.
dc.contributor.author Малигіна, В.Д.
dc.date.accessioned 2020-01-30T06:55:02Z
dc.date.available 2020-01-30T06:55:02Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4809
dc.description Сусська М. М. Належне підґрунтя у виробництві охолодженого м’яса птиці / М. М. Суська, В. Д. Малигіна // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : зб. праць 2 Міжнар. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. - К., 2012. - Ч.1 - С. 512 - 514 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject підґрунтя uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.subject інфракструктура управління uk_UA
dc.title Належне підґрунтя у виробництві охолодженого м’яса птиці uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account