| dc.contributor.author | Малигіна, В. | |
| dc.contributor.author | Сусська, М. | |
| dc.date.accessioned | 2020-01-29T09:50:05Z | |
| dc.date.available | 2020-01-29T09:50:05Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4808 | |
| dc.description | Малигіна В. Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 177 - 188 | uk_UA |
| dc.description.abstract | Запропоновано рекомендації щодо впровадження модельної системи управління безпечністю за принципами ХАССП для підприємств, які спеціалізуються на виробництві охолодженого м’яса птиці. З урахуванням досвіду ЗАТ "Миронівська птахофабрика" на прикладі умовного підприємства з виготовлення охолодженого м’яса бройлерів виключно з ілюстративною метою запропоновано можливий алгоритм визначення критичних точок контролю на етапі охолодження. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | м’ясо бройлерів | uk_UA |
| dc.subject | ХАССП | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.subject | аналіз | uk_UA |
| dc.subject | ризик | uk_UA |
| dc.subject | чинники | uk_UA |
| dc.subject | критичні контрольні точки | uk_UA |
| dc.title | Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |