Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП

Show simple item record

dc.contributor.author Малигіна, В.
dc.contributor.author Сусська, М.
dc.date.accessioned 2020-01-29T09:50:05Z
dc.date.available 2020-01-29T09:50:05Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4808
dc.description Малигіна В. Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 177 - 188 uk_UA
dc.description.abstract Запропоновано рекомендації щодо впровадження модельної системи управління безпечністю за принципами ХАССП для підприємств, які спеціалізуються на виробництві охолодженого м’яса птиці. З урахуванням досвіду ЗАТ "Миронівська птахофабрика" на прикладі умовного підприємства з виготовлення охолодженого м’яса бройлерів виключно з ілюстративною метою запропоновано можливий алгоритм визначення критичних точок контролю на етапі охолодження. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject м’ясо бройлерів uk_UA
dc.subject ХАССП uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject безпечність uk_UA
dc.subject аналіз uk_UA
dc.subject ризик uk_UA
dc.subject чинники uk_UA
dc.subject критичні контрольні точки uk_UA
dc.title Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account