dc.contributor.author |
Малигіна, В. |
|
dc.contributor.author |
Сусська, М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-01-29T09:50:05Z |
|
dc.date.available |
2020-01-29T09:50:05Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4808 |
|
dc.description |
Малигіна В. Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 177 - 188 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Запропоновано рекомендації щодо впровадження модельної системи управління безпечністю за принципами ХАССП для підприємств, які спеціалізуються на виробництві охолодженого м’яса птиці. З урахуванням досвіду ЗАТ "Миронівська птахофабрика" на прикладі умовного підприємства з виготовлення охолодженого м’яса бройлерів виключно з ілюстративною метою запропоновано можливий алгоритм визначення критичних точок контролю на етапі охолодження. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
м’ясо бройлерів |
uk_UA |
dc.subject |
ХАССП |
uk_UA |
dc.subject |
якість |
uk_UA |
dc.subject |
безпечність |
uk_UA |
dc.subject |
аналіз |
uk_UA |
dc.subject |
ризик |
uk_UA |
dc.subject |
чинники |
uk_UA |
dc.subject |
критичні контрольні точки |
uk_UA |
dc.title |
Управління безпечністю охолодженого м’яса бройлерів на основі принципів ХАССП |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |